instant fap

Senijad Ibričić postao vlasnik UEFA A licence

Senijad Ibričić postao vlasnik UEFA A licence

Senijad Ibričić (36) postao je vlasnik UEFA A licence Centra za edukaciju pri Fudbalskom savezu BiH.

Ibričić se zahvalio svim profesorima koji su imali strpljenja za njegove obaveze, s obzirom da bivši reprezentativac trenutno nastupa za Domžale.

“Hvala svim mojim profesorima, koji su bili itekako strpljivi za sve moje obaveze. Hvala svim mojim kolegama sa A licencama. Imali smo sjajnu grupu, sjajno druženje i odlično smo se nadopunjavali u svemu. Hvala i mom klubu, koji je imao razumijevanja za sve moje obaveze u Edukacionom centru i na kraju, hvala mojoj porodici i dragom Bogu. Kraj igračke karijere je blizu, radujem se i spreman sam za nove izazove uz teren”, poručio je Senijad putem svog Instagram profila.

Senijad je nedavno objavio da igra svoju posljednju sezonu u karijeri, ali da će po završetku tekuće sezone ostati da radi u klubu.

Tridesetšestogodišnji Senijad je u Domžale stigao 2017. godine i u 162 odigrana meča postigao je 47 golova. Prošle sezone je izabran za najboljeg igrača u Sloveniji.

U karijeri je igrao za Podgrmeč, Zagreb, Hajduk, Lokomotiv Moskvu, Gaziantepspor, Kasimpasu, Ercyesspor, Vardar, Karsiak te Sepahan.

Za A reprezentaciju BiH odigrao je 44 utakmice i zabio četiri gola.

KOMENTARI