instant fap

Senna M se prvi put oženio!

Senad Galijašević ili popularno nazvan Senad od Bosne pa i Senna M već dugo godina živi u Zagrebu. Iza sebe ima veliki broj hitova, ne računajući period kada je bio Senad od Bosne

Sjetimo se njegovog CD-a “Čovjek s neba” kada je bio na vrhu hrvatske muzičke scene jer je tada pored dobrih pjesama, nudio uvijek i neobičan ili bolje reći vrhunski scenski nastup, piše Express.

Uvijek je preferirao da scena bude originalna, sa specijalnim svjetlosnim i zvučnim efektima za šta se uvijek sam pobrinuo jer je bio vlasnik dobrog i kvalitetnog svjetlosnog i razglasnog sistema, pa je kazivao da mu nije žao dati pare za ono što je njemu propratna pomoć na sceni. Radio je punom parom, ne samo kao pjevač nego i kao autor, aranžer…

Sjetimo se i pjesme “Opet jasmin miriše” koju je pjevao uz pomoć Alena Islamovića pa “Kameno srce”… Radio je velike turneje, vlasnik je velike zbirke nagrada za svoj muzički rad.

No, u posljednje vrijeme rijetko se oglašava na bh. prostorima. Nedavno je do nas došla informacija kako se vječiti boem, prvi put sa 60-tak godina, oženio te da je i to razlog njegove trenutne apstinencije od stalnih nastupa, no izravnu potvrdu nismo dobili jer se nije odazvao na naše pozive.

http://www.youtube.com/watch?v=2OnEYbxXNqc&feature=player_embedded

KOMENTARI