instant fap

Sergej Ćetković: Umalo da me ubije pijani vozač!

Popularni pjevač učestvovao u lančanom sudaru u centru Beograda kada je na kolonu automobila na semaforu kolima naletio čovjek sa 1,73 promila alkohola u krvi

Sergej Ćetković ostao je, na sreću, nepovrijeđen u lančanom sudaru koji se desio preksinoć u centru Beograda. Pjevač je bio u svom „audiju Q5“ treći u koloni od pet automobila koji su učestvovali u udesu.

– Hvala na brizi, dobro sam! Čekajući na semaforu u Ulici kralja Milana začuo sam jak prasak, potom osjetio i snažan udar, koji je moj automobil bukvalno bacio na auto ispred. Pijani vozač sa 1,73 promila alkohola u krvi udario je u kola iza mene i tako izazvao lančani sudar. Bogu hvala, sve se dobro završilo i niko nije ozbiljnije povrijeđen. Apelujem na sve one za volanom da vode računa, poštuju saobraćajne propise i ne voze u alkoholisanom stanju! – poručio je Sergej Ćetković u izjavi za Kurir.

Na svim vozilima pričinjena je materijalna šteta, a prema riječima Nade Macure, portparolke Hitne pomoći, „žena od oko 45 godina zadobila je tupu povredu grudnog koša, tri mladića su zbrinuta zbog istezanja vrata, a jedan mladić zadobio je tupu povredu desnog ramena. Pjevač je odbio intervenciju ljekarske ekipe“.

Inače, Sergej je jučerašnji dan proveo u studiju, snimajući novu pjesmu.

 

KOMENTARI