instant fap

Sestre Louise i Martine Fokkens u 50 godina rada spavale sa 355 hiljada muškaraca

Najstarije prostitutke na svijetu, sestre blizanke Louise i Martine Fokkens nakon povlačenja iz posla objavile su knjigu u kojoj otkrivaju sve tajne porno industrije, a prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji “This Morning” na ITV-u priznale su da su u 50 godina karijere spavale s ukupno 355 hiljada muškaraca

Louise je otkrila kako je zbog problema s artritisom bila prisiljena se povući iz posla prije dvije godine, na što su se voditelji emisije našalili rekavši: ‘Nije ni čudno što imate artritis. Sigurno imate vrlo fleksibilne kukove!’.

Druga sestra Martine još uvjek se povremeno bavi prostitucijom. Kako su ispričale, Louise je prva ušla u taj posao zbog siromaštva. Imala je 20 godina.

– Prijatelji moga muža su nam sugerirali da je to najbolji način da se zaradi pa smo odlučili probati. Moji roditelji su se u početku bunili, a onda su se navikli, ispričala je Louise.

– Kada sam čula da se moja sestra bavi prostitucijom, bila sam u bolnici i rađala svoje prvo dijete. Nisam mogla vjerovati, ispričala je Martine, koja se kako bi bila što bliže sestri zaposlila u bordelu kao čistačica, no nakon dvije godine i sama se počela baviti prostitucijom.

Nakon nekog vremena, sestre su se oslobodile svodnika i otvorile vlastiti bordel. Osnovale su i prvu udrugu prostitutki u Amsterdamu.

KOMENTARI