Severina izgubila starateljstvo nad sinom: Sud odlučio da će Aleksandar živjeti s ocem

HomeMagazin

Severina izgubila starateljstvo nad sinom: Sud odlučio da će Aleksandar živjeti s ocem

Severina poziva na protest za Mirelu Čavajdu: Nećemo dopustiti da Hrvatska postane Republika Gilead!

Severina je izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, vijest je koja je danas odjeknula u hrvatskim medijima.Pjevačica i njen bivši partner Milan Popović trebali su se danas sastati na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, ali se nisu pojavili. 

U pravnoj bici o starateljstvu za sina Severina je izgubila spor s Milanom, pišu hrvatski mediji. 

Sutkinja Tea Golub donijela je privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, srbijanskim biznismenom te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Sutkinja u odluci nije navela na kojoj će adresi dječak živjeti.

Njeni zastupnici ovu će odluku pokušati osporiti s obzirom na činjenicu da su protiv Popovića podnijeli kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava.

“Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravomoćna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere”, izjavio je Popovićev advokat. 

Severinin odvjetnik Mate Matić podnio je prekjučer kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede djetetovih prava tijekom incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec. Podsjetimo, Severina je na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako je tvrdila pjevačica, učiteljice su dječaka zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorom Kojićem.

“Dešavaju mi se u životu jako teške stvari s obzirom na situaciju s mojim djetetom i suprugom. U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega”, rekla je.

Mjera stupa odmah na snagu, a Severina će navodno viđati sina dva puta sedmično popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

“Nemam nikakav komentar”, poručio je Popović.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0