instant fap

Severini samo alimentacija

Najpoznatija Hrvatica Severina Vučković, koja je nedavno obznanila prekid ljubavne veze sa Milanom Popovićem, i dalje je pod lupom javnosti.

Prema, pisanju srbijanskog Kurira, Severinin bivši je na vrijeme zaštitio svoju imovinu u slučaju prekida ove ljubavne veze tako da popularna Seve neće dobiti ništa osim alimentacije za sina Aleksandra.

– Kad je Milan odlučio imati dijete sa Seve, njegovi advokati su napravili ugovor kako bi zaštitio svoju imovinu, koja se procjenjuje na više desetina miliona eura. Severina je potpisala taj dokument. Ona nije mogla ni da zamisli da će ugovor stupiti na snagu, jer je vjerovala da će ostati zajedno, pogotovo kad je zatrudnjela – kazao je Kurirov izvor, blizak srpskom kralju bakra.

Kako navodi ovaj list da Popović nije insistirao na tome, pjevačica bi sada mogla sudski da zatraži procenat svega što je Popović stekao u prethodne dvije godine, a prema pojedinim navodima, on je inkasirao čak sedam miliona eura u nekretninama.

Ukoliko su šest mjeseci živjeli pod istim krovom, žena ima pravo na čak polovinu imovine, što mu, u ovom slučaju, dođe tri i po miliona eura.

KOMENTARI