Severinina sestra: To je bila prijetnja ubistvom, ispričavam se javnosti

HomeMagazin

Severinina sestra: To je bila prijetnja ubistvom, ispričavam se javnosti

Severina promijenila prezime, i Dodik na svadbi

Najpoznatija sestra u regiji, Marijana Popović, oglasila se za srbijanske medije za koje je prokomentirala svoj odnos sa sestrom Severinom.

“Jako sam loše zdravstveno i imam bolove od udaraca i povrede oštrim predmetom. Ovo je posljedica jer na moju prijavu prije nekoliko mjeseci Centar za socijalni rad i i MUP Maksimir u Zagrebu ne rade svoj posao. Da su moju prijavu i proslijeđene telefonske poruke shvatili kao prijetnju ubojstvom i izdali joj zabranu prilaska, do ovog ne bi došlo”, rekla je Marijana za Blic.

“Nadam se da će sada reagirati profesionalno i po zakonu, da posljedice ne budu gore. MUP Zagreb, podružnica Maksimir, i njihovi nadležni, za koje znam da su u prijateljskim odnosima s dotičnom, trebaju razlučiti gdje prestaje druženje, a gdje započinje posao. Sramotno je ovo i ispričavam se javnosti što doživljava i prolazi kroz ovakve vijesti”, dodala je te iskoristila priliku da Severinu još jednom optuži za navodno konzumiranje narkotika.

“Teško je svakoj užoj i široj obitelji u kojoj pojedinac dugo vremena konzumira razne opijate, a ne želi prihvatiti psihološku podršku i liječenje. Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere….nije normalno ponašanje. U više navrata dobivala sam prijeteće telefonske poruke od dotične na život, a koje sam uredno dostavila relevantnim ustanovama, a ovo sada je posljedica nemara istih ustanova. Centar za socijalni rad, Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske, javni tužitelj, DORH ništa nisu uradili… Sistem zaštite građana je napravio veliki propust”, kaže Marijana.

Iako tvrdi da je napadnuta, njena i Severinina majka već je ranije izjavila da se “Marijana pojavila niotkuda i počela se bacakati” po zgradi kako bi zadobila ozlijede.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0