HomeSport

Simeone: Igrali smo protiv najbolje momčadi koju sam vidio u svojoj karijer

Bio sam tamo! Hodao od Torina do Berlina kako bih bio na finalu Lige prvaka 2015. godine

Srušili smo i izbacili dvije od tri najjače momčadi na svijetu. Iako, da su zabili iz penala bilo bi nam izrazito teško, rekao je trener Atletica

Atletico Madrid je sinoć srušio i drugog finalistu kojeg su mnogi nogometni znalci predviđali vidjeti na San Siru. Nakon Barce momčad Diega Simeonea izbacila je i Bayern München.

“Liga prvaka je spektakularna i jako teška. Srušili smo i izbacili dvije od tri najjače momčadi na svijetu, uz sve poteškoće koje smo imali. Bayern je u prvom poluvremenu bio fanatstičan. Stvarali su nam ogroman pritisak, imali su brzinu i intenzitet. Igrali smo protiv najbolje momčadi koju sam ikada vidio u svojoj karijeri. Njihovih prvih 45 minuta je bilo fenomenalno”, rekao je trener Atletica Diego Simeone pa dodao:

“U drugom poluvremenu to više nije bila utakmica. Snage na terenu su bile izjednačene. Imali smo odlične kontre, zabili smo gol i odmah došli vrlo blizu da iskoristimo našu prednost koju smo stekli na Vicente Calderonu. Oba penala su bila ključna. Da su oni svoj zabili, nama bi bilo izrazito teško. Isto tako da je Torres zabio, oni bi imali skoro nemkogući zadatak”, pojasnio je Argentinac te za kraj dodao kako žele uzeti sve za što su još u utrci:

“Imamo još par tjedana borbe i želimo i u prvenstvu ostati do samog kraja u igri. Iskoristit ćemo sve što nam se eventualno pruži.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0