instant fap

Sin Sylvestera Stallonea pronađen mrtav

Američki glumac i sin Sylvestera Stallonea, 36-godišnji Sage Stallone u petak poslijepodne pronađen je mrtav. Njegovo beživotno tijelo pronašla je kućna pomoćnica ili djevojka te pozvala policiju i hitnu pomoć. Sage je tad već preminuo, a pored njegova tijela pronađene su prazne bočice nekoliko različitih vrsta tableta te je utvrđeno da je riječ o predoziranju.

Prema pisanju američkog portala TMZ, bliski izvori tvrde kako nije pronađeno oproštajno pismo te policija ne vjeruje da je riječ o namjernom samoubistvu već se vjeruje kako se radi o slučajnom predoziranju. Autopsija mladog glumca izvršit će se u roku od 48 sati.

Glasnogovornik Sylvestera Stallonea za medije je izjavio: “Sylvester je slomljen od tuge zbog ovog iznenadnog gubitka sina. Njegovo suosjećanje i misli sad su sa Sageovom majkom, Sashom. Sage je bio jako talentiran i divan mladić. Njegov gubitak osjećat će se zauvijek”.

Sage Moonblood Stallone rođen je i odrastao u Los Angelesu, a osim mlađeg brata Seargeoha, imao je i polusestre Sistine, Sophiju i Scarlet. Dijete je iz prvog braka Sylvestera Stallonea i Sashe Czack. Svoju prvu ulogu ostvario je sa 14 godina kad se pojavio s ocem u filmu “Rocky V” glumeći Rockyjevog sina Roberta.

KOMENTARI