instant fap

Sina Džihada dovela u vrtić u majici s natpisima ‘Ja sam bomba’ i ‘Rođen 11. septembra’

U Francuskoj je majka trogodišnjeg dječaka završila na sudu zbog odijevanja svog sina. Naime sina koji se zove Džihad poslala je u vrtić odjevenog u majicu s natpisom ‘Ja sam bomba’, piše francuski Le Parisien

Odgojiteljica je upozorila policiju kada je dječak došao u vrtić odjeven u majicu na kojoj je preko prsa pisalo ‘Ja sam bomba’, a na leđima je stajao natpis ‘Rođen 11. septembra’. Dječak se inače zove Džihad, piše Le Parisien.

Majka je potvrdila da je mali Džihad zaista rođen 11. septembra 2009.

Majka je dala izjavu novinama La Provence u kojoj tvrdi da joj nije jasno zašto je taj događaj izazvao toliko kontroverzi.

‘Nisam imala nikakve namjere s tim. Riječ ‘bomba’ ovdje se koristi u smislu da je on lijep dječak, ništa više’, tvrdi majka.

‘Ako je ovo nekoga šokiralo, onda mi je stvarno žao zbog toga. Ja sam muslimanka, ali ne prakticiram vjeru. Živim evropskim načinom života. To je samo običan napis na majici, u tome nema ništa opasno’, rekla je majka.

Prema pisanju Le Parisiena, koji je objavio fotografiju dječaka, majica je bila poklon ujaka.

32-godišnja žena i dječakov ujak će se pojaviti na sudu u Avignonu 19. decembra te im prijeti uvjetna zatvorska kazna i simbolična novčana kazna od jednog eura.

KOMENTARI