instant fap

Sinan Ćehić u golmanskom kampu

Sinan Ćehić u golmanskom kampu

Sinan Čehić se nalazi na Drugom golmanskom kampu koji vodi Siniša Mrkobrada.

Učesnici kampa
Drugi golmanski kamp banjalučke Akademije “Prva rukavica” Siniše Mrkobrade, nekadašnjeg čuvara mreže banjalučkog Borca, počeo je na terenima SRC “Ajdinovići” kod Olova, a na njemu je okupljeno 41 ime, tri devojjčice i 38 dečjaka, koji maštaju da jednog dana stanu među stative na seniorskim i međunarodnim utakmicama.

Pored Mrkobrade predavači na kampu su Goran Brašnić (Žepče), Vladimir Todorić (Novi Sad), Marko Reljić (Kozarska Dubica) i Dušan Remić (Istočno Sarajevo), a ovo je inače najmasovniji kamp, ovog profila, u regionu. 
Prošle godine na “Hajdučkim vodama” na Borju je održano prvo izdanje golmanskog kampa “Prve rukavice”.

-Zadovoljni smo odzivom za ovu našu akciju i vjerujemo da ćemo uspjeti u našim namjerama, pa da ponovo iz naše Akademije izađe neki Vladan Kovačević, koji je prve korake napravio u “Prvoj rukavici”. Zajedno sa kolegama i prijateljima radimo po planu i programu i zaista mogu da se pohvalim sjajnom atmosferom, kako u našem stručnom štabu, tako i među najmlađim polaznicima kampa. Ono što me je posebno oduševilo jeste da su na kampu i tri djevojčice, što nam daje posebnu dimenziju 
– rekao je Siniša Mrkobrada, koji je zaista jedinstvenu ideju pretočio u realizaciju.

Takođe, širinu ovoj akciji daje i činjenica da su polaznici kampa iz raznih krajeva: Banjaluke, Sarajeva, Novog Sada, Istočnog Sarajeva, Dervente, Dervente, Doboja, Bihaća, Cazina, Sanskog Mosta, Žepča… 
Djevojčice i dječaci su podjeljeni u grupe radi lakšeg rada i razumijevanja treninga.

-Zaista ima mnogo talentovanih momaka , radimo dva puta dnevno i apsolutno možemo da budemo zadovoljni, pogodili smo apsolutno metu u sredinu. Iskreno se nadamo i vjerujemo da će fudbalska javnost u regionu, u budučnosti, čuti za neka od ovih imena koja smo okupili u Olovu 
– dodao je Siniša Mrkobrada istakavši da je dodatni kvalitet treninga po noći, pod reflektorskom rasvjetom zbog dnevnih visokih ljetnjih temperatura.

Za dosadašnje Sinanove odlične rezultate zasluge pripadaju njegovom klupskom treneru Velidu KuželjIu, induvidualnom treneru Slobodanu Raušu i reprezentativnom treneru golmana Siniši Mrkobradi.

Sinan ima sve karakteristike modernog golmana i stručnjaci mu predviđaju uspješnu karijeru. Niegov idol je golman Milana Donaruma koji je specifičan po broju 99 na leđima. 

Nadamo se da će i Sinan krenuti njegovim stopama jer ako nastavi ovakvim tempom, nižući jedan uspjeh za drugim, vjerujemo da će zapeti za oko skautima velikih klubova.

KOMENTARI