instant fap
Naslovnicainmedia danas

Sinsay otvara svoja vrata u Sanskom Mostu i traži radnike!

Sinsay otvara svoja vrata u Sanskom Mostu i traži radnike!

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljamo prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY.

Kroz našu mrežu od više od 2000 prodavnica, stižemo do naših potrošača u Evropi, Aziji i na Bliskom Istoku. U našim kancelarijama i prodajnim objektima, zapošljavamo više od 30 hiljada ljudi.

U skladu sa ekspanzijom poslovanja na lokalnom tržištu, kao i budućem razvoju tima, trenutno smo u potrazi za kandidatima za pozicije:

RUKOVODILAC (SM) I ZAMJENIK RUKOVODIOCA (DSM) MALOPRODAJNOG OBJEKTA  Sinsay: 

KLJUČNE ODGOVORNOSTI: Ispunjavanje prodajnih ciljeva, osiguravanje visokog nivoa zadovoljstva kupaca kroz odličnu uslugu, održavanje izvanrednog stanja prodavnice i VM standarda, kompletiranje administrativnih zadataka u radnji, regrutovanje, obuka, motivisanje, mentorstvo i davanje povratnih informacija prodajnom osoblju, upravljanje vremenskim planovima osoblja i ukupnim dnevnim, sedmičnim i mjesečnim radnim vremenom.

VIZUELNI ARANŽER (VM)  Sinsay: 

KLJUČNE ODGOVORNOSTI: Implementacija dizajna i planova kreiranih od strane VM menadżera, kreiranje atraktivnih vizuelnih vanjskih izloga i izloga u radnji, u skladu sa smjernicama kompanije, stilizovanje i oblačenje lutaka, učešće u procesu slanja i prijema robe i osiguravanje da je roba spremna za kupca prije nego što postane dostupna kupcu, pomoć prodajnom osoblju u dopuni robe u prodajnom prostoru, razvijanje i održavanje znanja o najsavremenijoj modi, razumijevanje modnih trendova i kako se oni odnose na merchandising strategiju kompanije, razmjena znanja i edukacija saradnika o standardima robe.

STARIJI PRODAVAC (SSA)  Sinsay: 

KLJUČNE ODGOVORNOSTI: Prodaja i prezentovanje proizvoda, prijem robe u maloprodajnom obiektu i pozicioniranje robe u skladu sa standardima, vodi računa da proizvodi budu obilježeni cijenama i deklaracijama, učestvuje u redovnim i vanrednim popisima robe, odgovoran je za postizanje i održavanje najviših standarda usluge kupcu starajući se o izgledu, higijeni objekta, tehničkoj ispravnosti, sigurnosti drugih zaposlenih i potrošača, rad na fiskalnoj kasi, asistira rukovodiocu i zamjeniku rukovodioca maloprodajnog objekta u koordinisanju rada zaposlenih.

ŽELJENI PROFIL KANDIDATA: 

 • SSS ili više;
 • Engleski jezik na nivou dovoljnom za pisanu i usmenu komunikaciju;
 • Poznavanje MS Office paketa (Word, Excel, PowerPoint);
 • Interesovanje za modu i VM;
 • Kreativnost i strast za modom;
 • Odlične komunikacijske vještine;
 • Odlične organizacione sposobnosti (posebno kada je u pitanju postavljanje ciljeva i prioritizacija zadataka) i pristup orijentisan na detalje;
 • Iskustvo u radu na sličnim pozicijama u maloprodaji smatraće se prednošću.

MI VAM NUDIMO: 

 • Stabilna pozicija u okviru poznate, internacionalne kompanije u tekstilnoj industriji kao i mogućnost daljeg profesionalnog razvoja;
 • Konkurentna plata i bonusi zasnovani na učinku, u zavisnosti od poslovnih rezultata;
 • Prijateljsko radno okruženje koje omogućava slobodnu razmjenu iskustava i timski rad.

Ako želite da se pridružite našoj kompaniji i smatrate da ste kvalifikovani za ovu poziciju, pozivamo vas da nam pošaljete svoju biografiju.

Napominjemo da će biti kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Lokacija: Sanski Most

Broj izvršilaca: 4

Datum objave: 7.2.2023.

Trajanje oglasa: 3 sedmice (do 1.3.2023.)

KOMENTARI