instant fap

SJEĆANJE Dvije godine od smrti glumca Paula Walkera

SJEĆANJE Dvije godine od smrti glumca Paula Walkera

Na današnji dan prije dvije godine smrtno je nastradao u saobraćajnoj nesreći poznati glumac Paul Walker.

Nesreća se dogodila u Santa Clariti, a Paul i njegov prijatelj poginuli su na licu mjesta. Njegov prijatelj, koji je vozio automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom zbog prebrze vožnje, zaletio se u drvo, a automobil je eksplodirao na mjestu.

Junak ciklusa filmova ‘Brzi i žestoki’ poginuo je u četrdesetoj godini života, imao je 15-godišnju kćer Meadow koji je dobio u vezi s tadašnjom curom Rebeccom McBrain.

Nakon glumčeve smrti pojavile su se najrazličitije teorije zavjere koje graniče s pameću. Jedna od njih je i ta kako glumac uopće nije mrtav. Neki ljudi čak javljaju da su ga vidjeli na ulicama Los Angelesa.

Teoretičari zavjere brzo su zaključila kako njegova smrt krije neku dublju tajnu. Poznato je da je Paul nesebično pomagao prikupljajući pomoća za žrtve tajfuna Haiyan. Teorije su se vrtile oko toga kako je glumac otkrio neku strašnu tajnu vezanu za korištenje novca u neke druge svrhe, sjeo u auto i pojurio svijetu otkriti o čemu se radi i, na žalost, tom prilikom izgubio život. Scenarij za film da, stvarna situacija jako teško.

Dvije godine nakon glumčeve smrt, kći Meadow i dalje vodi borbu s Porcheom kojeg optužuje za smrt svog oca. Sada se po tom pitanju oglasila i slavna kompanija Porsche koju je Meadow optužila da je imala greške u dizajnu koje su doprinijele tragediji i zbog kojih je njen otac živ izgorio u automobilu.

‘Kao što smo i ranije isticali, tužni smo kad god se neko povrijedi u jednom od naših modela, ali i dalje vjerujemo u policijske izvještaje prema kojima je do tragične nesreće došlo uslijed nesavjesne vožnje i neprilagođene brzine’, rekao je glasnogovornik njemačke automobilske kompanije.

Bez obzira na sve, ostaje tuga. Paul će zauvijek nedostajati svima onima koji su ga poznavali i onima koji su ga voljeli.

KOMENTARI