Sjećanje na dr. Pinju

Homeinmedia danas

Sjećanje na dr. Pinju

9 TESTIRANIH Svi negativni na koronavirus

Prerani odlazak ovog mladog neurologa, vrhunskog stručnjaka u svojoj oblasti, ražalostio je njegove radne kolege u Općoj bolnici i Domu zdravlja u Sanskom Mostu, ali i sve druge koji su ga poznavali.  

Ovome tužnom i intimnom činu, gdje su emocije i pjesma govorili više od riječi, prisustvovali su i neutješni roditelji mladog doktora koji je za nekoliko godina boravka u Sanskom Mostu osvojio srca svih koji su ga poznavali. Zbog toga je bilo teško pronaći prave riječi kojima bi se mogla iskazati ogromna tuga i praznina koja je nastala iznenadnim odlaskom dr. Pinje.

Uspomena na dragog doktora Pinju živjećezauvijek u sjećanjima onih kojima je bio najdraži, a to su članovi njegove porodice, kolege s posla, ali i u svim onima koji su imali čast da ga upoznaju i druguju s njim.

Biće teško nadoknaditi odlazak takvog stručnjaka u najboljim godinama, kada je sanskom zdravstvu i lokalnoj zajednici mogao najviše dati, ali i prijatelja, istinskog druga i sugrađanina koji je zračio dobrotom i pozitivnom energijom.

Pinjo, živjećeš zauvijek u našim srcima!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0