instant fap

Skandal potresa NFL ligu zbog tajnog snimanja navijačica kako se presvlače

Skandal potresa NFL ligu zbog tajnog snimanja navijačica kako se presvlače

Američki sport i pogotovo NFL posljednjih dana trese skandal nakon što se ekipa Washington Redskinsa našla pod istragom nakon optužbi njihovih navijačica.

Naime, one su optužile čelnike kluba i trenere da su ih snimali dok su se presvlačile u svlačionici i kasnije sve dijelili međusobno.

“Užasno je vidjeti da postoji više dokaza o povrjeđivanju navijačica s kojima sam blisko sarađivala”, rekla je bivša navijačica Washingtona Melanie Coburn.

Video je navodno došao i do samog vlasnika kluba Daniela Snydera koji je odbacio optužbe, a među optuženima je i bivši trener Las Vegas Raidersa Jon Gruden.

On je nedavno podnio ostavku na mjesto prvog trenera Las Vegas Raidersa i to samo nekoliko sati nakon što je New York Times izvijestio da je godinama slao homofobične, mizoginične i rasističke poruke putem elektronske pošte.

“Volim Raiderse i ne želim skretati pažnju na sebe. Hvala svim igračima, trenerima, osoblju i navijačima. Žao mi je. Nisam želio povrijediti bilo koga”, naveo je Gruden u saopštenju.

Izvještaj je uslijedio nekoliko dana nakon što su se pojavili mailovi 58-godišnjaka koji su sadržali rasističke komentare o izvršnom direktoru Udruženja igrača NFL-a DeMauriceu Smithu.

Također, navodi se da je dijelio i fotografije djevojaka u toplesu, od kojih su pojedine bile navijačice Washingtona.

KOMENTARI