instant fap
Naslovnicainmedia danas

SKANDAL – STRANKA

SKANDAL – STRANKA

Država ne smije biti u službi nasilnika koji vlastite sugrađane omalovažavaju i progone. I usput bi htjeli da građani o tome šute jer takvim tiranskim režimima jedino odgovara šutnja.

Beznadno nepopravljivi kriminalci iz vrha NES-a jedino čega se danas plaše je jačanje pravne države i predaja vlasti. Tek predajom vlasti, nakon kantonalne i u Cazinu, na površinu će isplivati ono što uvijek u poplavama ugleda površinu. Tek će tada pred javnost isplivati istina o njihovom javašluku, neznanju i odgovornosti za korupciju neslućenih razmjera. 

Progon, podmetanje lažnih predmeta Bišćanima, Bužimljanima, Sanjanima pa i svojim Cazinjanima, i laž kao sredstvo njihovog trajanja i opstanka, samo će predajom vlasti u Cazinu biti do kraja razobličeno. 

Članove – funkcionere i visoke dužnosnike NES-a dijelimo na one koji su privođeni i protiv kojih je podignuta optužnica, pa su i presuđeni i oni kojima će se to uskoro desiti. Malo je trećih…

Lider Ogrešević je opsjednut teškim i nepodnošljivim stanjem u NES-u, NES-u koji opterećuje izolirani sindrom sličan onom koji je karakterizirao talijansku OMERTU (mafiju).

Pročitajte više na https://asimkamber.net/skandal-stranka/

KOMENTARI