instant fap

Slavna fotografija: Pronašla je ženu koja ju je držala kao bebu

Slavna fotografija: Pronašla je ženu koja ju je držala kao bebu

SAD: Amanda je kao beba preživjela teške opekline. Nakon operacije snimljena je u naručju medicinske sestre koja ju tješi. Nakon gotovo 40 godina opet su se srele

Amanda Scarpinati je kao beba preživjela teške opekline. Tada je u bolnici snimljena u naručju medicinske sestre koja ju je tješila. Nakon 38 godina pronašla je sestru koja joj je pomagala.

Scarpinati je bila stara tri mjeseca kada je pala na parni osvježivač zraka. Završila je u bolnici gdje je fotograf Carl Howard snimio crno-bijelu fotografiju koja je objavljena u izvješću bolnice Albany Medical Center 1977. godine. Na toj se fotografiji vidi kako mlada medicinska sestra drži bebu Amandu koja je u zavojima u naručju i tješi ju.

Amanda danas radi u gradu Athens u saveznoj državi New York. Pokušavala je 20 godina saznati kako se zove medicinska sestra koja ju je tješila jer ispod fotografije nije bilo njezino ime. Zahvaljujući Facebooku našla ju je i saznala da se zove Susan Berger. Susan je imala 21 godinu i tek je počela raditi kada je snimljena s Amandom u naručju. Danas, završava svoju karijeru na Cazenovia Collegeu također u saveznoj državi New York. Nedavno su se susrele pred kamerama. Amanda je zahvalila svojoj spasiteljici. Kaže kako je godinama morala ići na operacije. Često je gledala tu fotografiju  i “razgovarala” s njom.

– Sjećam se da je Amanda bila jako mirna. Bebe nakon operacije uglavnom spavaju ili plaču, a Amanda je bila mirna i puna povjerenja. To je velika privilegija upoznati nekoga koga se sjećaš cijeli život – rekla je Berger, piše u srijedu Daily Mail.

 

24.sata

KOMENTARI