Smajo Hodžić: Hvala Vam..

HomeSanski MostLokalne teme

Smajo Hodžić: Hvala Vam..

Lijepe vijesti iz Istanbula. Smajil Hodžić uspješno operiran

Halalite, oprostite, što vam se ranije ne javih. Trebali smo biti već danima unazad s ovim putem iza nas. Međutim situacija se zakomplicirala.

Danima sam se borio sa temperaturom, nesanicom i prije svega neizvjesnošću. Samim tim što smo se danima bezuspješno borili sa temperaturom i simptomima koji su budili sumnju na covid.

Čak i sa dva negativna testa nije se isključivao covid. Ispostavilo se da se radi o krvnoj infekciji koju je prouzrokovao kateter na vratu. Odnosno po našem subklavija. Koji je bio ulaz u potključnu venu.

Uz Božiju pomoć i profesionalizam prof. Dr. Mustafe Özcela i njegovog tima koji će me operirati i ovaj put, krvna infekcija odnosno sepsa je na vrijeme otkrivena i uključena je terapija. Strah je i dalje bio prisutan jer su neki od organa bili oslabljeni.

Da je sepsa pronašla put do mojega srca. Vjerujem da bih se još hrvao s tim. Koliko uspješno, ko će znati. (Koliko sam imao “sreće” što vena nije odvela infekciju do srca slikovito je prikazano dolje niže).Neki parametri od početka nisu bili u granicama normale i zaista me počeo obuzimati strah da će operacija opet biti odgođena.

Ipak ne…antibiotici odnosno terapija je odstranila infekciju iz tijela, a kardiolog je potvrdio da je sepsa poštedila srce.

Napokon…operacija baš sada kada svi putuju i odlaze na odmor.(čitaj vidjeti svoje bližnje nakon toliko vremena) pa kako da vam uskratim i dan meraka. Zato sam odlucio dan operacije sačuvati za sebe.

Kako vam ne bih uskratio miran put, niti dan odmora sa svojim bližnjima, postupio sam malo sebično i sve ovo zadržao za sebe.

Svakako će biti kako je Dragi Bog odredio jer bez njegovog Budi, neće ni biti, a nema ni buđenja! Operacija je vjerovatno protekla uspješno čim ovo čitate, a ja napokon mogu usnuti miran i lijep san.

Hvala vam što ste me našli u svojim dovama, molitvama. Rado ću vam vraćati dug cijeloga života.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0