SNAGA Sanjana uz SDA!

Homeinmedia danas

SNAGA Sanjana uz SDA!

Radovi na izgradnji trotoara u Tomini FOTO

OO SDA Sanskog Mosta, upriličila je druženje svojih aktivista i simpatizera u Vršu. Uz veliki broj prisutnih, te lijep i sunčan dan, još je jednom demonstrirano jedinstvo i SNAGA Sanjana uz SDA.

U ime svih kandidata SDA, prisutnima se prva obratila izabrana zastupnica u Skupštini USK-a Zinajda Hadžić. „Ovo je vaša pobjeda, hvala što ste nas pratili na tribinama i skupovima, hvala za vaša pitanja, sugestije pa i kritike koje će biti naš putokaz u radu za naredni period“, istakla je Zinajda.

Skupu se prvi obratio potpredsjednik OO SDA Sanski Most dr. Mustafa Avdagić: „Ja sam presretan jer znamo da su na ovim izborima svi udarili na nas. U Evropi nije  bilo veće koncentracije mržnje i neukusa u političkom životu kao što je to na ovim izborima bilo protiv SDA. Znamo šta smo prošli u proteklom periodu odvajanja, segregacije, nastajanja novih stranaka i strančica, te pojedinaca koji su svoju političku karijeru mislili da će graditi tako što će pljuvati i napadati SDA, i pobijedili smo ih sve skupa zbog čega vam veliko hvala.“

„Nismo htjeli praviti nikakva slavlja bez naših aktivista i članova sa terena. To smo obećali na dan izborne pobjede“, istakao je predsjednik OO SDA Asim  Kamber.

„Do sada smo odnijeli pobjedu na sedam lokalnih i osam općih izbora. Vi ste dragi moji sugrađani petnaest izbornih godina uz nas i po tome ste posebnost u cijeloj BiH. Vi ste nebrojeno puta odbacili eksperiment neprincipijelnih koalicija, alijansi, nezavisnih lista, avanturističkih blokova i facebook – lidera. Zapravo ste pokazali da imate stav i karakter čuvanja dostojanstva. Vi ste najbolji dokaz kako se snažno i uporno čuva BiH i interesi našeg grada. Istinski uspjeh i naši rezultati jednostavno bi bili nemogući bez vas… Zbog toga vam od srca hvala i žao mi je što vas ovako sviju zajedno ne mogu zagrliti kako bi izrazio zahvalnost svih nas prema vama dragi naši Sanjani…“

Čestitke na ovom skupu u ime kantona i federalnog nivoa vlasti uputili su i gosti Šemsudin Dedić i Husein Rošić. Obojica su iskazali želju za „još boljom suradnjom i podrškom svih nivoa vlasti Sanjanima i Krajišnicima u cjelini“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0