instant fap

Snaga SDA i u Čaplju!

Snaga SDA i u Čaplju!

Mještani Čaplja su se odazvali na tribinu SDA u nikada većem broju i time poručili da su uvijek bili i da će ostati uz Stranku demokratske akcije. Domaćin tribine Kemo Korlat, zahvalio se svojim komšinicama i komšijama uz poruku da sve što se uradilo, a uradilo se puno, urađeno je u koordinaciji sa lokalnom vlašću i sa našim načelnikom.

Kemo je istakao da se uradila putna infrastruktura kroz cijelo naselje, javna rasvjeta, ali da će se i dalje raditi i unaprijeđivati kvalitet života u Čaplju.

Među prvima se Čapljancima obratio Predsjednik OO SDA Sanski Most Mensur Seferović koji se takođe zahvalio na velikom odazivu. „Ovdje, u Čaplju smo uradili mnogo zahvaljujući vašem zajedništvu i krajnjoj dobroj namjeri da svoje mjesto za življenje učinite boljim i ljepšim. Stranka demokratske akcije je uvijek bila uz svoje partnere – građane i tako će i ostati. Ne planiram vam govoriti za koga ćete glasati, ali ću vam reći da je naša lista spoj mladosti i iskustva. Kada iziđete na izbore birajte. Sa nama je danas i kandidat za načelnika Faris Hasanbegović, koji je hvala Bogu pobijedio virus Covid-19 i tu je da s vama dogovori projekte u naredne četiri godine, ako Bog da“, zaključio je Seferović.

Skupu se obratio i čapljanski kandidat na listi za Općinsko vijeće SDA S.Most, poduzetnik Kemal Ribanović koji se zahvalio što su ga komšije u značajnom broju došle podržati, ističući zahvalnost Stranci demokratske akcije na kandidaturi. Kazao je da je SDA uvijek bila uz njene građane i da će tako i ostati, ma gdje oni bili.

Načelnik Općine Sanski Most i kandidat za načelnika prof.Faris Hasanbegović je poselamio i pozdravio prisutne kazavši da mu je drago što nakon dvije sedmice samoizolacije ponovo može obilaziti ogranke i razgovarati sa svojim sugrađanima. Istakao je da je Stranka demokratske akcije radila u kontinuitetu, a ne samo mjesec ili dva pred izbore. Poručio je da su četiri uspješne godine načelničkog mandata iza nas, i da će tim elanom nastaviti i ubuduće raditi zajedno sa svojim sugrađanima.

KOMENTARI