instant fap
NaslovnicaSport

ŠOK U DINAMU Braća Mamić moraju napustiti klub!

ŠOK U DINAMU Braća Mamić moraju napustiti klub!

Predstavnici udruge “Dinamo, to smo mi” danas će predati zahtjev za isključenjem braće Mamić i Vrbanovića iz kluba. Zahtjev je pravno utemeljen, a donosimo vam ga u cijelosti:

Poštovani,

Temeljem čl. 19. Statuta GNK Dinamo obraćamo Vam se za zahtjevom za isključenjem članova GNK DINAMO, i to: 1. Zdravka Mamića 2. Zorana Mamića 3. Damira Vrbanovića. Naime, temeljem čl. 18. st. 1. toč. 3. Statuta, u odnosu na gore imenovane članove nastupile su okolnosti iz čl. 13. st. 4. toč. 1. Statuta, a koja okolnost je propisana kao razlog za isključenje iz članstva.

Tako počinje zahtjev za isključenjem iz kluba navedenog terceta koji će udruga “Dinamo, to smo mi” danas predati u Maksimirsku 128. A slijedi i detaljno objašnjenje:

– Navedenim čl. 18. toč. 1. propisano je da članstvo u klubu prestaje isključenjem zbog nastupa bilo kojeg razloga zbog kojeg se zahtjev za članstvom u klubu može odbiti temeljem čl. 13. st. 4. Statuta. Članak 13. st. 4. toč. 1. Statuta, propisano je da će se zahtjev za članstvom odbiti osobi za koju je pravomoćno utvrđeno da je Klubu svojim ponašanjem i radnjama nanijela štetu, kao i za vrijeme dok traju odgovarajući postupci.

S obzirom na sadržaj potvrđene optužnice Državnog odvjetništva, a temeljem koje se pred Županijskim sudom u Osijeku vodi kazneni postupak protiv Zdravka i Zorana Mamića, Damira Vrbanovića i Milana Pernara, zbog osnovane sumnje da su iz Dinama na nezakoniti način izvukli najmanje 116 milijuna kuna, nesporno su u odnosu na gore imenovane članove Dinama nastupile okolnosti za isključenjem iz članstva kluba. Potvrđenom optužnicom ostvaren je uvjet iz čl. 13. st. 4. toč. 1. Statuta – stoji u zahtjevu.

KOMENTARI