Srbijanske pjevačice u panici: Policija u posjedu njihovih privatnih pornića sa mafijašima

HomeMagazin

Srbijanske pjevačice u panici: Policija u posjedu njihovih privatnih pornića sa mafijašima

Ne nasjedajte na lažni “pregled godine” na Facebook

Navodni pornić Nataše Bekvalac, kojim je ‘sretni pronalazač njenog iPhone, tobože, pokušavao da je ucenjuje, nije jedini privatni lascivni snimak koji je završio u tuđim rukama. Pornići mnogih njenih koleginica, nalaze se čak i u rukama policije!

– Mnoge poznate dame bile bi iznenađene kada bi znale koliko je njihovih intimnih snimaka pregledano tokom policijskih istraga – otkriva izvor iz policije za beogradski Puls.

Jedan od prvih seksi snimaka na kojem je jedna poznata plavokosa pjevačica, koja se dva puta udavala , zaplijenjen je tokom policijske akcija “Sablja”, 2003. godine. Režiser snimka je jedan od vođa originalne postavke “zemunskog klana”.

Prema riječima sagovornika Pulsa, snimljena je dok je imala seks pored stola na kojem je bila veća količina kokaina. Osim nje, bahanalijama je prisustvovalo još nekoliko djevojaka, a “zemunci” su, praktično, išli u krug i imali seks sa svim devojkama naslonjenim na sto.

Ovaj snimak je najpoznatiji od desetine sličnih pornića poznatih koji su pronađeni na zaplijenjenim mobilnim telefonima i diskovima uhapšenih članova “zemunskog klana” i njihovih likvidiranih vođa.

I jedna mlađa, takođe, plavokosa pjevačica, bila je glavna zvijezda na, vjerovatno, tajno snimljenim pornićima koji su otkriveni na isti način – u mobilnom telefonu njenog bivšeg ljubavnika. Prema tvrdnjama, riječ je o snimku seksa sa jednim poznatim narko dilerom, a zanimljivo je da su oboje u to vrijeme bili u bračnim vodama i to – sa takođe poznatim ličnostima!

Isti mafijaški bos snimio je seks i sa jednom poznatom hrvatskom manekenkom, a u trenutku kada je ovaj telefon zaplijenjen, imao je pozamašnu kolekciju privatnih pornića sa poznatim damama.

– Prilikom hapšenja ljudi iz kriminalnog miljea i pretresa, policija plijeni sve za šta se vjeruje da može da posluži kao dokaz ili da pomogne u daljoj istrazi. Mobilni telefoni se detaljno provjeravaju, zbog kontakata, imena, brojeva, ali i fotografija i snimaka koji često vode policiju i do saučesnika ili organizatora nekih djela. Međutim, među tim fotkama i snimcima često ima i onih intimnih, pa čak i sa jako poznatim pjevačicama i manekenkama – kaže sagovornik Pulsa.

On tvrdi da zloupotrebe ovih snimaka nema, i da se oni mogu koristiti samo ukoliko osim seksa, na njima postoji određeni detalj koji je dokaz za neku kriminalnu aktivnost. Recimo, ukoliko se na snimku vidi oružje, droga ili ako postoji neki razgovor koji može da posluži kao dokaz.