instant fap

Sreća je u smeću

Sreća je u smeću

U Sanskom Mostu obilježena akcija „Let's do it“

Uprkos lošim vremenskim prilikama uspješno je provedena još jedna volonterska akcija “Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan”. Zbog kiše odgođene su akcije u više od 50 općina širom Bosne i Hercegovine, a u ostalim općinama na akciju se odazvalo oko 20 000 volontera. U narednim danima će biti organizovane akcije u svim općinama.

Sanski Most je kao i prijašnjih godina bio je učesnik volonterske akcije „Let's do it“. Za razliku od prethodnih godina, kada je broj učesnika bio veći, Sanjani ovaj put nisu pokazali zainteresiranost za uređenje i čišćenje svoje općine.

Vrijedni članovi kluba “Condor” kao i svaki put do sada, uzeli su učešće i u ovoj aktivnosti od značaja za lokalnu zajednicu i među rijetkima se odazvali.

Pored toga, istovremeno, u organizaciji samih mještana akcija je sprovedena i u nekoliko sanskih mjesnih zajednica. S obzirom da se ovogodišnja akcija realizuje u dva dana, danas su se u akciju uključili učenici osnovnih i srednjih škola, koji su čistili školska dvorišta i područja oko školskih objekata.

Svaka čast!!

FOTO ALBUM

KOMENTARI