Sretan ti rođendan #S

HomeNaše priče

Sretan ti rođendan #S

Ove fotografije dokazat će vam da je Sanski Most nevjerojatno lijep

Tražim adekvatne reči koje mogu bar na tren da iskažu ono što osjećam prema tebi.

Naravno njih nije još niko izmisio. Nema veze, ti znaš da čitaš moje misli znaj da volim te kad se smiješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričas, volim te kad sjediš, volim te kad pjevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… ma, volim te više nego sto mislis.Neću te voljeti vječno ne ljuti se, ni život nije vječan.

Voljeću te jedan mali dio vječnosti koji traje cijeli život.  Pitam se da li znaš da u životu postoje trenutci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti… Ovo je taj trenutak.Ja sam kao i svaki drugi muškarac, čovjek sa jednostavnim željama i razmišljanjem koji živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio spomenik, pjesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svijet. Ali u ovom običnom životu uspjeo sam da dobijem poštovanje i ljubav najlepše osobe koja je ikada živjela na zemlji. Žene koju sam volio svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za cijeli jedan život.

Da sam znao da mogu, ja bih te opet prvi put poljubio … milion puta.Volio bih da sam te upoznao prije,da sam vise vremena proveo s tobom,da imamo vise sjecanja,volio bih da te niko nije imao prije mene,ali ne može, zato znaj da ću da se potrudim da te niko ne ima poslije mene, da uvijek imamo jedno drugo. Hvala ti za sve dane provedene, hvala ti za podršku, hvala ti za svaki izmamljeni osmijeh u trenutku tuge ma hej hvala ti sto postojiš. Kad bi mi rekli da pišem šta osjećam pisao bih danima i opet ne bih uspio da iskažem sve.. ali najbitnije mi je da ti to znaš i kad ti ne kažem, jer ti si mi najbitnija od svih. Za cijeli svijet ti si možda jedna osoba.

Ali za jednu osobu – ti si cijeli svijet. Srećan rođendan ljubavi moja i znaj da te niko ne voli i neće nikad voljeti kao ja.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0