instant fap

Šta nikad nemojte naručivati u restoranu brze hrane!

U pitanju Reddit AMA (Ask Me Anything) zaposlenici fast food restorana su vrlo zanimljivo odgovarali na pitanje šta ne bi nikad mušterijama preporučili za jesti

Pitanje je postavio korisnik 4ScienceandReason a u kratko vrijeme je prikupilo čak šest hiljada komentara. Izdvajamo neke od zanimljvijih:

Chicken Nuggets: ‘Kad sam radio u McDonaldsu, slučajno sam ostavio sto Chicken Nuggetsa pokraj blagajne. Kako su bili predugo na tom mjestu, otopili su se, odnosno pretvorili u tekućinu. Nikad nisam shvatio zašto’, napisao je, bivši zaposlenik McDonaldsa Dfunkatron.

Wendy's Chili: ‘Kao meso za Wendy's Chili koriste se pljeskavice koje su na grillu bile predugo da bi se poslužile mušterijama. Te pljeskavice se stave u kantu i ubace u frižider. Kad se napravi čili, izvade ih iz frižidera raskomadaju i ubace u njega’, napisala je Cozmo23.

Vegetarijanski meniji
: Mnogi komentatori su priznali da vegetarijanske menije peku i prže na istom ulju s mesnim, korisnik attack_goblin napisao je kako je neke od vegetarijanskih menija pržio u istom ulju sa špekom’.

Pečena piletina: Većina komentatora složila se oko jednog nikad nemojte naručiti pečenu piletinu. Tako je jedan korisnik napisao da ih se utapa u tekućem margarinu kako ne bi bili ljepljivi, dok je bivši zaposlenik Subwaya opisao postupak opuštanja sleđenih šnicla pilećih prsa na sljedeći način: prvo ih se satima namače u vrućoj vodi da bi se na kraju dana žmikala voda iz pilića.

KOMENTARI