instant fap

Šta očekivati od muškarca u 20-im, a šta u 30-im

Upoznavanje muškaraca i izlasci mogu biti vrlo zabavna stvar, ali katkada nose i puno stresa jer nije jednostavno snalaziti se u modernoj džungli muško-ženskih odnosa.

Kako bi ženama pomogla u tomu, američka kolumnistica i spisateljica Annabelle Gurwitch napisala je nekoliko savjeta za žene u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim, prenosi Tportal.hr.

Dvadesete

U 20-im godinama dopušteno je upoznavanje mnogih muškaraca te izlaženje s njima. No, imajte na umu da svaki izlazak ne podrazumijeva nužno seks. Zabavljajte se, igrajte se, ali budite dobronamjerne. Dakako, očekujte i slomljeno srce kao i neke ožiljke koje ćete dugo nositi. Imajte na umu da ne činite ništa što ćete zbog posljedica pamtiti još i u 30-ima.

Tridesete

U ovoj dobi ženama se čini da nemaju baš previše vremena za muškarce i izlaske jer žele puno toga napraviti na području karijere. No, to je i dob u kojoj žene počinju polako razmišljati i o smirivanju te potencijalnom braku. Iako ste zauzete poslovnim obavezama, držite oči otvorene jer vjerovatno ne želite da vam promakne Onaj Pravi.

Četrdesete

U ovoj dobi žene tačno znaju što žele. One koje možda to i ne znaju, jako dobro znaju što ne žele. Poučene iskustvom, žene u četrdesetima znaju koristiti svoj instinkt i vjeruju mu. Naučile su da je ljubav važna, ali da su u životu važne i druge stvari, posebno one koji ih vesele. To je zrelost četrdesetih koje ženama donose opuštenost življenja.

KOMENTARI