instant fap

Šta privlači, a šta odbija muškarce na plaži?

Ono što žene smatraju lijepim i trendi često puta je muškarcima ružno i neshvatljivo.

Portal Zadovoljna.hr pozabavio se s modom za plažu, a koja je po muškarcima često pretjerana. Doznajte čime ćete privući, a čime odbiti muškarce na plaži.

Sunčanje
Ako žena odlazak na plažu koristi samo kako bi pocrnila i u stanju je dva sata nepomično ležati, muškarcima je takva radnja sumnjiva i prvi dojam je da je takva osoba poprilično dosadna i nezanimljiva osoba. Čitanje, razgovor s prijateljicama ili neka druga aktivnost ipak ostavlja bolji dojam, a samim time i otvara priliku da vam muškarac priđe.

Odbojka na pijesku ili picigin
Bilo kakva fizička aktivnost na plaži muškarcima je vrlo zanimljiva i primamljiva. Druženje i smijeh opisuju zabavnu i aktivnu ženu što je muškarcima puno draže od ‘roštiljanja’ na suncu, prenosi portal Zadovoljna.hr.

Krupne sunčane naočale
Iako ih žene obožavaju, muški rod i nije toliko oduševljeni jer je žensko lice nešto što se ne bi trebalo skrivati, a takozvane ‘muha’ sunčane naočale to čine.

Pareo sarong
Pareo zavezan oko struka, takozvani sarong, muškarcima doista golica maštu jer ne otkriva previše te na diskretan način naglašava najseksepilniji dio ženskog tijela.

Šminka
Šminka nikako ne ide uz sunce i plažu i o će potvrditi svaki muškarac. Žene koja na plažu nose previše šminke djeluju komplicirano i nesigurno. Prirodan, dotjeran izgled uvijek je bolje rješenje i muškarci mu ne mogu odoljeti.

Morska frizura
Vlažna, slana kosa koja se razdvaja u nježne i pomalo razbarušene lokne muškarcima je neodoljiva. S obzirom da žene takav look postižu uz pomoć raznih preparata za kosu, postoji li išta bolje od prirodne ‘wet look’ frizure