instant fap

Šta sve LIJEČI pasta za zube

Osim što je redovno koristimo za higijenu usta i zubi sigurno nismo znali da ona ima još neka ljekovita svojstva

Na primjer, pastu za zube možete da koristite u sprečavanju širenja bubuljica. Princip djelovanja zasniva se na primjeni paste za zube čim se bubuljica pojavi.

Prilikom nanošenja može da se osjeti blago peckanje ukoliko je pasta jaka. Kada se nanese na bubuljicu, čeka se 60 minuta da se osuši, a zatim se mjesto ispere mlakom vodom i prosuši, potom se stavi hidratantna, potpuno nemasna krema za lice.

Ponekad, postupak treba ponoviti nekoliko puta da bi se postigao željeni efekat.

Groznica sa usana biće kao rukom odnesena, ukoliko se na nju stavi sloj paste za zube. Bitno je da pasta bude što duže na groznici, po mogućnosti jedan dan.

Pasta za zube pokazala se i kao odlično sredstvo za jačanje noktiju, naročito ako su lako lomljivi, listaju se ili su bez sjaja i ne mogu da dostignu željenu dužinu. Da biste otklonili ove probleme, pastu nanesite na nokte, a zatim ih trljajte desetak minuta. Nokte masirajte nježno, bez grubih pokreta koji mogu da im naškode. Ukoliko zanoktice nisu cijele, treba sačekati da zarastu, pa tek onda početi sa primjenom paste.

Posjekotine od žileta takođe se efikasno mogu zaustaviti upotrebom paste za zube. Pasta će rashladiti posječeno mjesto, zatvoriti ranu i spriječiti dalje krvarenje.

KOMENTARI