instant fap

Šta treba da izbjegnete ako želite vezu?

Da li ćete biti razočarani ako vas on ponovo ne pozove? Ukoliko se potajno nadate da će on razviti neka osjećanja prema vama, neobavezan seks možda nije najbolja ideja.

  Ne morate biti naučnik ili stručnjak da bi ste znali da velika većina žena ne može da ima divlji, neobavezan, seksualni odnos sa muškarcem i ne veže se na neki način. Kod žena se uglavnom dešava scenario prema kome se one upuštaju u neobavezne seksualne odnos sa muškarcima u uvjerenju da je to samo dok ne naiđe onaj pravi. Međutim na kraju se ipak emotivno vežu, pa bude i povrijeđene.

Za žene, seks je i emotivno i fizičko iskustvo, tako da dobar dio njih razvije osjećanja prema tom nekom neobaveznom momku nadajući se da će se i on zaljubiti u njih. Za muškarce, s druge strane, seks može da bude čisto fizička stvar. Ne kažemo da muškarci nikada ne mogu da se povežu fizički i emotivno, kada je u pitanju seks, ali za razliku od žena, oni mogu da razdvoje emocije od onog tehničkog dijela, što im omogućava da imaju rekreativni seks bez ikakavog vezivanja.

Ono što dodatno komplikuje stvari je da se muškarci i žene izgleda ne razumiju baš najbolje. Žene se ljute na muškarce što ostaju emotivno nepovezani sa njima, a muškarci pak zamjeraju ženama zbog razvijanja osjećanja, iako su od samog početka naglasili da ne žele pravu vezu. Mnoge žene prave grešku misleći da samo zato što one mogu da razviju osjećanja prema muškarcu, tokom vremena će se i on ipak zaljubiti. Prema iskustvu eksperta za veze, većina muškaraca odmah zna da li imaju dublja osjećanja za određenu ženu i da žele više od čistog seksa sa njom. Muškarci će rijetko pričati o polaganom zaljubljivanju u neku ženu. Oni odmah znaju kada su zainteresovani da imaju više od jednog seksualnog odnosa sa određenom ženom.

Mnogi muškarci će vam potvrditi da, ako im se zaista sviđa neka žena, neće željeti da spavaju sa njom odmah. Budimo jasni. Ne kažemo da postoji nešto loše u vezi neobaveznog seska. Ali ako želite da učestvujete u tome, potrebno je da znate da to rijetko, ako uopšte ikad, dovodi do nečeg smislenijeg. Žene, potrebno je da usadite ovo u vaš mozak. Ako se upustite u seks za jednu noć sa muškarcem, ne očekujte da vas to odvede bog zna gdje sa dotičnim, iako se u posljednje vrijeme mogu čuti potpuno suprotne teorije. Naravno uvijek postoje izuzeci!

Muškarci i žene drugačije doživljavaju stvari. Kada vam muškarac kaže da ne želi vezu, vjerujte mu. Čak i ako on provodi noći u maženju sa vama, daje vam poklone, i strasno vodi ljubav, ako vam je rekao da nije zainteresovan za vezu, vjerovatno za njega nikada nećete biti ništa više od šeme. Ne trudite se da sve to preokrenete u neku vrstu ličnog izazova, misleći da ćete biti ona koja je uspjela da ga promijeni. Nemojte se zavaravati i govoriti sebi da vam njegovi postupci pokazuju kako mu je zaista stalo do vas. Nemojte misliti da je ovo išta više za njega nego ono što stvarno jeste: Seks radi seksa.

 

S media

KOMENTARI