instant fap

Šta žene ne znaju o muškarcima

Šta žene ne znaju o muškarcima

Robert Manni, autor priručnika “The guy's guy's guide to love” za portal Galtime popisao je nekoliko stvari koji žene trebaju znati o muškarcima, a često ih previđaju.

“Dame, svi smo mi ljudi, ali sličnost tu prestaje”, piše Manni u uvodu i pita se koliko ste samo puta čuli da su djevojke partnera nogirale iako nije imao pojma da im u vezi postoje problemi.

Muškarci i žene poimaju život i odnos različito. To ne znači da muškarci i žene ne mogu razvijati ili poboljšati svoje odnose. To znači da postoje stvari koje muškarci i žene trebaju znati jedni o drugima prije nego odu korak dalje, prenosi tportal.hr.

Ovo je nekoliko savjeta koji će vam pomoći razumjeti kako muškarci misle i kako se prema tome možete postaviti.

Muškarci nisu komplicirani
Vi ste vjerojatno već svjesni toga, ali možda trebate podsjetnik. Naravno da i muškarci imaju dubinu, ali uglavnom funkcioniraju na principu “ono što vidim to dobivam”. Dečki su jednostavni i obično ne ispoljavaju svoje osjećaje, a ako imaju problema u odnosima, oni će to i reći. Ako nemaju ništa za reći, onda su najvjerojatnije – sretni. Ako tangice koje nosite uzbuđuju vašeg dečka, on će očekivati da ih nosite svaku, primjerice, subotu. Iako to nužno ne mora biti dobra stvar, barem su predvidljivi.

Muškarci ne obraćaju pažnju
Možda ćete pomisliti i potajno se nadati da ćete obraćati pozornost na iste stvari? Nažalost, ne. Dakle, kada on donosi kući buket svježeg cvijeća, jer ste spomenuli da volite ljubičice, to je mali čin ali velik za njega. To znači da je on obraća pažnju, a vi to priznajete, što je stvarno super. Nažalost dečki odviše ne obraćaju pažnju, tako da ovi nježni trenuci mogu biti iznimka, a ne pravilo. I na to se morate naviknuti. No neka vas ne napušta nada…

Muškarci vam ne mogu čitati misli
Manni piše da se nebrojeno puta susreo sa ženama u vezi ili na poslu koje su odjednom pokupile i otišle iz njemu potpuno nepoznatog razloga. Ako se više ne zanimaju jedno za drugo muškarci će radije to izreći nego čekati ‘nogu’. Tako funkcioniraju i na taj si način odveć ne kompliciraju život. Naravno, tu su i dečki koji će održavati već napuklu vezu zbog seksa, no oni će i tako, prije ili kasnije, biti odbačeni.

KOMENTARI