instant fap

Stambolija: Ako zabijem Jedinstvu neću se radovati

Stambolija: Ako zabijem Jedinstvu neću se radovati

Ovog vikenda nogometaši Podgrmeča gostuju u Bihaću kod drugoplasiranog Jedinstva, a uoči krajiškog derbija obje ekipe biće znatno oslabljene neigranjem nekoliko standardnih igrača. 

Susret s velikim nestrpljenjem dočekuje najbolji pojedinac u redovima Podgrmeča, Adis Stambolija, koji je kompletan omladinski staž proveo upravo u Jedinstvu.

“Igram protiv matičnog kluba drugi put, ali sad se igra Pod borićima i veselim se povratku na taj stadion nakon skoro deset godina. Tu sam napravio prve nogometne korake i sigurno da će biti emocija, ali ja sam profesionalac i moram se nositi s tim. Kada sam nosio dres Krajine postigao sam pogodak Jedinstvu, ali se nisam radovao, čak sam se poslije i izvinjavao navijačima Jedinstva. Ako kojim slučajem i sutra zabijem gol, sigurno se neću radovati”, rekao je za SportSport.ba Stambolija, koji vjeruje da Podgrmeč može ostvariti pozitivan rezultat u Bihaću.

“Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu, tako i u ovoj. Vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata koji bi nam jako puno značio u borbi za opstanak. Očekuje nas teška utakmica u Bihaću, ali idemo se nadigravati i pokušati izvući maksimum iz te utakmice”, zaključio je Stambolija koji je većinski dio svoje karijere proveo u HNL-u, igrajući za Karlovac i Istru 1961.

KOMENTARI