instant fap

Starleta porijeklom iz BiH trudna s Berlusconijem?

Njemačka starleta bh. porijekla Sabina Began, prozvana “Queen B” zbog toga što je organizovala orgije bivšeg italijanskog premijera Silvija Berlusconija, izjavila je u petak u intervjuu novinama “Fatto Quotidiano” da je trudna s njim.

Ona je na pitanje da prokomentariše glasine da bi Berlusconi mogao biti otac njene bebe odgovorila: “Jednostavno je, spavala sam samo s njim”.

Began je porijeklom iz BiH i njeno pravo prezime je Beganović.

Berlusconi (75) nije komentarisao ovu tvrdnju, a Began (38) nije htjela da kaže kakva je bila njegova reakcija, ali je dodala da je on trenutno “vrlo depresivan” i da jedva čeka da se vrati na političku scenu.

“Za njega je politika način da napuni baterije”, rekla je ona.

Njeno ime se u italijanskoj štampi dovodi u vezu sa žurkama koje je Berlusconi pravio u svojim rezidencijama u Sardinji i Rimu, na kojima je veliki broj mladih žena izvodio striptiz, što je on lično zvao “burlesknim takmičenjima”, prenosi AFP.

Berlusconi, koji je podnio ostavku u novembru 2011., i dalje je poslanik u parlamentu, ali mu se sudi zbog toga što je imao seks s maloljetnom prostitutkom dok je bio premijer, a onda zloupotrebio položaj da bi to zataškao. On negira sve optužbe.

KOMENTARI