instant fap

Štilić: Želio sam promjenu, a Karpaty je pravi potez

Odmah po potpisu ugovora Štilić je dao intervju za službenu stranicu kluba, a kako je istakao, došao je u klub kako bi pomogao timu da postigne što bolje rezultate.

Na pitanje ukrajinskog novinara koliko zna o svom novom klubu Štilić je rekao.

“Gledao sam zadnju utakmicu protiv Illchivetsa. Mislim, da ovaj tim može mnogo bolje. Ipak, još uvijek ne poznajem dovoljno ekipu mada sam povremeno na internetu pratio nastupe. Također bih istako da je grad vrlo lijep”, rekao je Štilić.

Ukrajinske novinare je interesovalo kako se odlučio za ekipu Karapatyja.

“Završio sam ugovor sa Lechom i htio sam nešto promijeniti, zaigrati u jačoj ligi i na većem nivou. Mislim da sam potpisom za Karpaty to i uspio i da sam napravio pravi potez”, dodao je Štilić koji je potom na pitanje koju poziciju najviše voli igrati odgovorio.

“Ja sam ofanzvni veznjak i tu poziciju volim najviše. Za Lech sam dao oko 20 golova u svim takmičenjima. U Karpaty sam došao igrati, probati nešto novo. Uvjeren sam da ću uspjeti”, kazao je Štilić.

Na kraju novinare je zanimala njegova tetovaža u obliku zvijezde koju ima na laktu, odnosno njeno značenje.

“To me svi pitaju u posljednje četiri godine, ali ne želim odgovoriti o čemu se radi. To je moja tajna”, rekao je Štilić za zvaničnu stranicu svog novog kluba.

KOMENTARI