Stvari koje žena nikada ne smije napraviti za muškarca

HomeMagazin

Stvari koje žena nikada ne smije napraviti za muškarca

Lijepe žene mogu biti loše za zdravlje muškaraca

Stalno slušamo savjete o tome šta bismo sve trebali napraviti za ljubav svom partneru, ali sada je vrijeme da saznate šta nikada ne smijete učiniti za jednog muškarca.

1. Odustati od svojih snova. Vaši ciljevi i snovi važan su dio vaše osobnosti, ono što vas pokreće, motivira i čini sretnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugerira da je vrijeme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da biste se trebali spustiti na zemlju, možda je vrijeme da razmislite o tome želite li biti s osobom koja ne vjeruje u vas.

2. Ići ‘kontra’ svojih stavova. Nikada nemojte dopustiti da vas neko ismijava zbog vaših uvjerenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni dio svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi s muškarcem koji uvažava vaše stavova i razmišljanja.

3. Promijeniti izgled. On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i trebali biste smršati? Sve su to ljubavni ‘prekršaji’ koje ne smijete tolerirati. Svaka promjena koju radite na svom izgledu mora biti motivirana vašom ličnom unutrašnjom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

4. Smanjiti standarde. Znate šta želite, znate šta trebate i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne usrećuje, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

5. Ignorirati prijatelje. Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtjev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja s njima jer su oni bili dio vašeg života puno prije nego je u njega ušao vaš partner.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0