instant fap

Sulejman nadahnuo i navijače Galatasaraya

NAVIJAČI Galatasaraya priredili su grandioznu koreografiju, bolje reći pravi slet, prije utakmice 2. kola Lige prvaka, koju je njihov klub na istanbulskoj Turk-Telekom Areni igrao protiv Brage.

Iz “mora” crvenih, žutih, narančastih i bijelih kartona, kojima su prekrili sjevernu i istočnu tribinu stadiona, izdigao se ogromni “vojskovođa”, koji je na još većem konju vitlao sabljom, dok je drugom rukom držao zastavu u klupskim bojama Galatsaraya, koja je naravno nadvisila njega i konja

U isto vrijeme, na suprotnoj, južnoj tribini, navijači su podigli možda još impresivniju koreografiju: Preko dva kata tribina žutim kartonima tvorili su kartu Europe, ali dok je kopneni dio bio od žutih papira, Sredozemlje i Atlantik označili su plavima!

Na spomenutoj tribini, po sredini tako složene karte Starog kontinenta, razvili su transparent “Re-Conquest of Europe”, što znači “Ponovno osvajanje Europe”.

http://www.youtube.com/watch?v=Y_pM2Mtp4vs&feature=player_embedded

Međutim, u tome za sada nisu ni približno uspješni poput njihove momčadi iz 2000., koju je također vodio Fatih Terim (osvojili Kup Uefa i europski Superkup), ili Sulejmana Veličanstvenog, koji neizbježnom sapunicom i popratnim materijalom osvaja ista ona područja gdje je harao ognjem i mačem.

Nakon prva dva kola u LP, imaju isto toliko poraza: U prvoj utakmici skupine izgubili su kod Uniteda, a sinoć im ni ova impresivna navijačka predstava nije pomogla da se spase domaćeg poraza od Brage.

KOMENTARI