instant fap

Super ideja/ Vaše poruke na velikom LED ekranu

Super ideja/ Vaše poruke na velikom LED ekranu

Napiši što ti je na umu i možda tvoja poruka završi na našem LED ekranu, poručuju iz agencija FABULAR.

Organizatori ovog zanimljivog projekta poručuju da svaki građanin može poslati slogan koji bi htio vidjeti na velikom ekranu u centru grada.

Svako ima nešto za reći, a ovo je idealna prilika da to mogu reći glasno i oglasno velikom auditoriju. Otvaramo mogućnost  da i najšira populacija dođe u priliku masovno objaviti svoje poruke na reklamnim panoima, ističu u Fabularu.

Inmedia će u suradnji sa ekipom iz Fabulara učestovati u projektu. Sve vaše poruke, objave, kritike koje želite reći možete poslati porukom putem facebooka ili na naš mail [email protected]

U našoj redakciji vlada tiho nadmetanje čija ideja i objava će imati najviše lajkova. Posebno se tome raduje tim zadužen za sve one priče o ljubavi prema voljenom gradu koje redovno dobivaju najviše pažnje, izazivaju najviše emocija i crtaju najšire osmijehe na licima svih onih Sanjana koji iskreno vole svoj grad, onih čija srca kucaju kao srce voljenog grada i za voljeni grad, za svoju Sanu sansku svu.

Fabular je novoosnovana agencija za oglašavanje. Nudi mogućnost objavljivanja reklama, oglasa i poziva koji su od značaja za Sanski Most i sve one koji u njemu žive. Jeftinije, a modernije i efikasnije od svih postojećih oglašivača – Fabular prikazuje otkucaje srca svoga grada i to je njegova osnovna namjena.

“Hoćeš li se udati za mene?”, “Mama, sretan ti rođendan”, “Moj tata, moj heroj”, “Igraj, Bosno!”

Koliko poruka ste željeli uputiti nekom za koga dišete, a ko svakog dana prošeta ili se proveze Trgom oslobodilaca? Šta ste željeli poručiti onima koji su odlučili ostati uz starost svojih roditelja i u rodnom gradu graditi budućnost svojoj djeci?

Sanski Most je herojski grad. Njegovi Sanjani su njegovi oslobodioci i čuvari, u dobru i zlu, u miru i ratu, zauvijek i oduvijek. I zato Fabular počinje upravo na tom mjestu, na Trgu oslobodilaca.

Gdje da odem, ako se tebi neću vratiti? Koga da volim, ako tebe neću voljeti? Fabular, otkucaji srca našeg grada.

KOMENTARI