instant fap

Superbaka koja je postala akcijski heroj Hollywooda

BRITANKA Kay D'Arcy u svom je životu promijenila doista razna zanimanja. Bila je brižna medicinska sestra, uspješna babica te majka koja je uvijek na raspolaganju. Danas joj je 79 godina no svejedno odbija otići u mirovinu. Umjesto u dom umirovljenika, ova je živahna starica dospjela na neko sasvim drugo mjesto – Hollywood.

Tako u novom internetskom akcijskom serijalu “Agent 88”, ona glumi opasnog ubojicu koji sjajno vlada borilačkim vještinama. Također, “trikove” za koje su potrebne zavidne akrobatske vještine, mahom je osmislila sama, prenosi LA Times.

U godinama u kojima većina njenih vršnjaka više nije najboljeg zdravlja, ova simpatična baka “sređuje” filmska zlikovce potezima koji bi zadivili i jednog Jackieja Chana. Svoja smrtonosna oružja i rekvizite nosi skrivene u punđi.

“Kay ne bi ni mrava zgazila. Cijelog života nije joj palo na pamet da nekog udari kako bi ga ozlijedila. No, kad je došla na probno snimanje…jednostavno je nekako izgledala kao ubojica”, naglašava Digger T. Mesch, jedan od tvoraca serijala. Sama gospođa D'Arcy, pak, tvrdi da da ju je ulozi privukla snaga i humanost lika koji tumači.

“Ona je ustrajna u svojim ciljevima i voli svoju obitelj, baš poput mene. Želi pomoći svakome tko je dobar, no, kad se radi o ‘zlikovcima’, ona nema milosti. Ponekad bih voljela da sam doista poput nje”, tvrdi ova superbaka.

Serija “Agent 88” predstavlja jedan od pomalo “luckastih” kreativnih projekata koji nastoje oživjeti prilično učmalu filmsku produkciju van konvencionalnog sistema.

KOMENTARI