instant fap
NaslovnicaVijestiBiH

Suprug Šejle Zonić se oglasio o uvredama na njen račun: Mnogi vide samo mržnju

Suprug Šejle Zonić se oglasio o uvredama na njen račun: Mnogi vide samo mržnju

Armin Zonić, suprug pobjednice ovogodišnjeg izdanja Zvezda Granda Šejle Zonić oglasio se povodom uvreda i negativnih komentara koje su pristizale na njen račun poručivši da mnogi vide samo mržnju, ali da ne žele da to rade “preko njihovih leđa”.

Šejla je bila u timu Svetlane Cece Ražnatović što je izazivalo razne negativne komentare, a nakon njene pobjede kazale su da se prema zajedničkom dogovoru nisu željele oglašavati o ovoj temi.

“Zamolio bih sve svoje pratitelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gdje poznati i nepoznati profili vrijeđaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti”, započeo je svoje obraćanje.

Naglasio je da je Šejla u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke te nastavio: “Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju državu na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koji imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa”.

Dotaknuo se i koncerta koji se prethodnih godina organizirao za pobjednike takmičenja u njihovim gradovima te otkrio da postoji šansa da se ni ne desi: “I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobjednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi”.

“Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti život bude lakši, bolji, sretniji…”, poručio je za kraj.

KOMENTARI