instant fap

Sutra sjednica općinskog vijeća

Za sutra je zakazana 39. redovna sjednica Općinskog vijeća Sanski Most, za čiji dnevni red je predloženo četrnaest tačaka.

Na dnevnom redu naći će se, između ostalog, prijedlog odluke o izmjenema i dopunama budžeta općine Sanski Most za 2012. godinu. Pored rebalansa budžeta općine za ovu godinu, u dnevni red sutrašnje sjednice uvršten je prijedlog odluke o utvrđivanju nacrta Regulacionog plana „Lijeva obala 1“ i prijedlog odluke o utvrđivanju nacrt izmjena i dopuna regulacionog plana „Jezernice II“. Na ovoj sjednici općinskog vijeća vijećnici će razmatrati i prijedlog odluke o utvrđivanju nacrta regulacionog plana Turističkog kompleksa „Kamengrad“, kao i prijedlog odluke o utvrđivanju, te prijedlog odluke o provođenju Regulacionog plana Zdravstveno-turističkog centra „Sanska Ilidža“.

U dnevni red je uvršten i prijedlog odluke o usvajanju ažuriranog operativnog plana „SRPVOS“, zatim zahtjev za utvrđivanje javnog interesa za nepotpunu eksproprijaciju ustanovljenjem složnosti, te prijedlog odluke o utvrđivanju javnog interesa za nepotpunu eksproprijaciju ustanovljenjem složnosti. Na dnevnom redu su i izvještaji o radu za prošlu godinu JKP „Sana“, JKP „Vododvod i kanalizacija“, JP „Radio Sana“, JP „Gradska dvorana“ i JP „Veterinarska stanica“ sa informacijom o epizotiološkoj situaciji na području općine Sanski Most.