instant fap

Svijetla na “Londonskom oku” kontrolisaće korisnici tvitera

Popularno Londonsko oko ili Milenijumski točak, najveći panoramski točak u Evropi i najunosnija britanska turistička atrakcija, imaće posebnu ulogu za vrijeme Olimpijskih igara.

Točak će biti pokazatelj popularnosti londonskih Igara i to na vrlo zanimljiv način. Svake večeri svijetla na njemu će se paliti u zavisnosti od toga koliko će pozitivnih, odnosno negativni  komentara Igre dobiti na popularnoj društvenoj mreži, tviteru, što će biti prvi svjetski light show “upravljan društvenom mrežom”.

Kompanija EDF energy, pratiće komentare koje će korisnici na Tviteru ostavljati uz napomenu #energy2012. Ako će reakcije na Igre, primjera radi, biti u jednakoj količini pozitivne i negativne, svijetla na Točku će biti samo do pola upaljena, a ako će 75 odsto komentara biti pozitivno biće upaljeno 3/4 svetla.

Šou u trajanju od 24 minuta počeće svako veče u 21 sat. Svaki minut predstavljaće jedan sat u prethodnom danu i kakve su bile reakcije na Igre.

Osim toga, boje će se mijenjati između ostalog, i u zlatnu, srebrnu i bronzanu, u zavisnosti od toga koliko će Britanija osvojiti medalja, piše “Daily Mail”.

( Tehnologija.me )

KOMENTARI