instant fap

Talijani opet nezadovoljni: Pa tko još Fifinu listu uzima za ozbiljno?

Teško je zamisliti Italiju bez Pirla, puno nam znači. Kao Talijan, nadam se da će biti dio momčadi, rekao je Riccardo Montolivo o nepozivanju Pirla u reprezentaciju

Antonio Conte za predstojeće prijateljske utakmice Italije protiv Belgije i Rumunjske nije pozvao Andreu Pirla, te ja najavio da to možda znači i kraj reprezentativne karijere legendarnog veznjaka. Poziv je, unatoč nedavnim problema s ozljedama zaradio Milanov Riccardo Montolivo.

“Bio sam ozlijeđen, tako da sam sada na dnu liste veznjaka. Moj nastup na Euru ovisi samo o meni i o mojim nastupima u Milanu. Conte me ponovno pozvao, što znači da sam imao dobar nastup za vikend,” rekao je Riccardo Montolivo na konferenciji za novinare i dodao:

“Teško je zamisliti Italiju bez Pirla, puno nam znači, on je sam nogomet. Sve ovisi on treneru, znam da mu je gotova klupska sezona. Kao Talijan, nadam se da će biti dio momčadi. Ako ne bude, neće to biti zbog tehničkih problem.a Iskreno, ne vidim se kao Pirlovu zamjenu, često smo igrali zajedno.”

Talijani su još jednom izrazili nevjericu Fifinim načinom slaganja liste najboljih reprezentacija svijeta. U studenom su 13. reprezentacija svijeta, no mjesec ranije su po bodovima bili iza Hrvatske koja im je u kvalifikacijskoj skupini za Euro gledala u leđa.

“Fifinu ljestvicu ne možemo uzimati za ozbiljno. Čudno je da prijateljski susret ima istu vrijednost kao finale ili utakmica Svjetskog prvenstva. Ipak, trebamo prihvatiti takva pravila,” rekao je veznjak Milana.

KOMENTARI