instant fap

Telemach predstavio EON Smart TV aplikaciju

Telemach predstavio EON Smart TV aplikaciju

Telemach je jedini telekomunikacijski operater koji je omogućio gledanje televizije preko Smart TV aplikacije.Oni koji imaju Smart televizore nove generacije (informacije o svim modelima televizora koji podržavaju aplikaciju možete pronaći na linku), lako i jednostavno mogu da skinu EON Smart TV aplikaciju sa TV Storea i aktiviraju je putem MojTelemach korisničkog portala. 

“Uz EON Smart TV aplikaciju korisnici će moći da uživaju u cjelokupnoj ponudi kanala i svim EON naprednim funkcionalnostima, kao što su 7 dana unazad na svim kanalima, pristup najvećem Video klubu sa preko 14.000 hit naslova filmova i serija domaće i strane produkcije, jednostavan elektronski programski vodič, pauziranje programa i formiranje sopstvene liste kanala, i sve to pomoću jednog daljinskog upravljača svog televizora”, poručuju iz kompanije Telemach.

Za gledanje EON televizije potreban je samo internet, na Telemach mreži ili van nje. 

Telemach je pripremio i akciju za nove korisnike EON aplikacije za Smart televizore. Više informacija o akcijama možete pronaći na linku. Uz atraktivne akcijske ponude iskoristite mogućnost da uđete u svijet jedinstvene Smart TV aplikacije u regionu.

KOMENTARI