instant fap

Težak dan na terenu. Borba za svakog čovjeka

Težak dan na terenu. Borba za svakog čovjeka

Koordiniranje sa drugim organizacijama i uključivanje u Mobilni tim Crvenog križa općine Sanski Most.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim organizacijama, ustanovama, institucijama: Općina Sanski Most, CSR S.Most, Treća PU PS S.Most, ZU Dom Zdravlja, JZU OB S.Most, CIM, FENIX, KLUB-CONDOR, AM SDA, MZ-e S.Most, koje su svoje resurse stavili na raspolaganje, prije svega građanima općine Sanski Most, da u suradnji sa Mobilnim timom CKO Sanski Most, pomognu svima onima kojima je pomoć potrebna.

Iz Condora traže od predsjednika mjesnih zajednica, ogranaka volontera da za svoje zajednice urade više, neka za svoje zajednice obuđu stare ljude i pokupe njihove potrebe, tako da rasporedimo po danima, mjesto po mjesto.

Danas smo imali veoma težak dan, uplakani i uplašeni ljudi u izolacijama kojima treba pomoć. Imali smo veliki broj naloga i teško smo pokrili dan. Za sutra molim volontere koji su se ponudili za pomoć razvoženja stvari neka im porukom pošalju brojeve.

Pomozite nam jer borimo se za svakog čovjeka. Veliko hvala BHFANATICOS očistili su snijeg da možemo lakše prići vozilima te su nam obezbjedili ručak.

KOMENTARI