instant fap

Težak poraz Podgrmeča

Težak poraz Podgrmeča

Lider na tabeli Travnik na svom terenu deklasirao je Podgrmeč sa nevjerovatnih 8:0. Veziri su već nakon prvog dijela imali 4:0, te je bilo jasno da će slaviti novu pobjedu.

U prvom dijelu mrežu Podgrmeča tresli su Nihad Šero, Stefan Kršić, Amer Torlak i Josip Čakić, da bi u drugom dijelu publika vidjela još četiri pogotka. Berin Čatić se dva puta upisao u listu strijelaca, a još po jednom Nihad Šero i Stefan Kršić.

Podgrmeč je pretrpio težak poraz u Travniku. Trener Ferid Kuželj na ovoj utakmici nije mogao računati na Moamera Arifagića, Harisa Međedovića, Adnana Hamzabegovića i Adnana Karića, što ne umanjuje katastrofalan poraz.

Ponavlja se slaba igra u proljetnom dijelu prvenstva, posebno na gostujućim utakmicama.

Ekipa Travnika je glavni pretedent za osvajanje prvog mjesta što pokazuje i pozicija na tabeli. 
Jedini poraz u jesenjem dijelu prvenstva veziri su doživjeli u Sanskom Mostu od ekipe Podgrmeča, minimalnim rezultatom 1:0.
Svoj uspješan debi na klupi Travnika imali su trener Salih Salihović i pomoćnik Đenan Nalić, koji su dobro pripremili ekipu za današnji meč.

Podgrmeč u narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Iskre iz Bugojna, trenutno drugoplasiranu ekipu prvenstva koja gaji ambicije za osvajanje prvog mjesta.

KOMENTARI