instant fap

The Sun: Arsenal kreće po Drogbu

Iako tvrdi da uprkos svim problemima, u prvom redu finansijskim, u kojima se nalazi njegov klub on ostaje u Kini, Didier Drogba našao se na meti menadžera Arsenala Arsenea Wengera.

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, Arsenal se već raspitao kod šangajskog kluba Shenhue o mogućnostima dovođenja Bjelokošćanina u svoje redove.

Podsjetimo, Drogbin i klub Nicolasa Anelke zapao je u financijske probleme, te prema medijskim napisima nema mogućnosti više plaćati ogromne ugovore dvojice spomenutih igrača. Drogba, nagađa se, prima 200 hiljada funti sedmično u Šangaju.

Osim Arsenala, za Drogbu je još uvijek zainteresiran Juventus, te po novom i Liverpool. Navodno je i trener Real Madrida, Jose Mourinho, bio zainteresiran za svog bivšeg igrača kojeg je trenirao u doba kada je bio menadžer Chelseaja.

Kad smo već kod Arsenala, recimo i da je torinski klub (Juventus) zainteresiran za dovođenje krilnog igrača Topnika, Thea Walcotta, ali i da za njega ne misli platiti više od 10 miliona funti, na što Arsenal navodno ne pristaje.

KOMENTARI