instant fap

Thierry Henry i Sarajka Andrea Rajačić dobili SINA

Izdanje ‘The New York Times’ od subote piše kako je igrač New York Red Bullsa sa svojom djevojkom Andreom Rajačić dobio sina, koji bi u budućnosti ako se baci na tatu mogao da zaigra za tri reprezentacije

New York Red Bullsi, američka fudbalska reprezentacija, bi u budućnosti mogla dobiti talentovanog fudbalera. Naime, bivši francuski reprezentativac Thierry Henry i Sarajka Andrea Rajačić su dobili sina. Prema pisanju New York Timesa, njihov sin bi u budućnosti mogao birati između tri selekcije – SAD-a, Francuske i Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, Andrea Rajačić je rođena Sarajka, ima 26 godine i kćerka je čuvenog plastičnog hirurga Nebojše Rajačića, koji već godinama s puno uspjeha radi i živi u Kuvajtu. Rajačić je šef Klinike za opekotine i plastičnu hirurgiju u Kuvajtu, a njegova mlađa kćerka Andrea upoznala je Thierry Henrya u Španiji, gde već dugo živi njena starija sestra. Andrea i Henry su se upoznali nedugo nakon što se francuski fudbaler razveo od tadašnje supruge, britanske manekenke Kler Meri, s kojom ima petogodišnju kćerku Teu.

Andrea je svojevremeno izjavila da je osoba koja jako drži do privatnosti i ne želi istupati u javnosti s bilo kakvim izjavama.

‘Znate i sami kako je s osobama poput Thierryja i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi  i da smo se upoznali u Španjolskoj. Nisam se nikada bavila manekenstvom iako se to vrti po medijima, nego sam u Americi završila menadžment. Više od toga, posebno sada, ne bih željela otkrivati. Možda promijenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako

KOMENTARI