instant fap

Toliko opasan da trebate potpisati ugovor ako ga jedete

Toliko opasan da trebate potpisati ugovor ako ga jedete

Super ljuti sendvič, koji se poslužuje u restoranu Atomski burger u Bristolu, osim pola kilograma mesa i sira, u sebi ima i neke od najljućih papričice na svijetu.

Ova bomba od hamburgera umjesto tradicionalnog peciva ima zapečeno tijesto za pizzu, a nevjerovatno ljuti umak načinjen je od papričica Naga Bhut Jolokia i Scotch Bonnet, a kako bi se uopšte rukovalo njime, potrebno je nositi rukavice.
Oni koji su dovoljno odvažni da probaju hamburger moraju potpisati ugovor da su punoljetni i da shvaćaju u što se upuštaju, a ovu ljutu poslasticu prati i paprena cijena, pa tako jedan hamburger košta 25 funti.

Svi koji su raspoloženi za pravi izazov mogu pokušati pojesti i cijeli sendvič, ali u tome je uspjelo samo 50 ljudi od 500 njih koji su se okušali u tome.

Vlasnici restorana Martin Bunce i James Reilly priznaju da sami nisu uspjeli pojesti cijeli burger, no svi oni koji jesu ostat će zabilježeni na ‘zidu slave’ u restoranu.

Iako je hrana nevjerovatno ljuta, oni koji su uživali u njoj kažu da ne uništava druge ukuse, ali da je znojenje i pakao u ustima i tijelu neminovno.

KOMENTARI