instant fap

Tople ljetne noći kao stvorene su za uzavrele strasti

Kada je seks u pitanju, nema ničega uzbudljivijeg od isprobavanja nečeg novog, a ljeto je i više nego savršeno vrijeme da uživate u dosada neisprobanim trenucima strasti – seksu na otvorenom

Ako imate osjećaj da je vaš seksualni život zapao u dosadnu i predvidivu rutinu, vrijeme je da malo začinite stvari, piše essence.com. Tople ljetne noći kao stvorene su za uzavrele strasti, a ove sezone recite zbogom krevetu i pozdravite neke sasvim nove lokacije. Da se ne biste izgubili ili slučajno zalutali, slijedi ‘karta’ s vrlo jasnim uputama.

Automobil
Uputite se na noćnu vožnju sa samo jednim ciljem – da uživate u vođenju ljubavi. Kakva skrovita cestica bit će odličan izbor, a automobil zaustavite daleko od znatiželjnih pogleda i u tami. Dobra ideja je i odjenuti odjeću koja se vrlo lako skida te doslovce klizi s tijela. Zatvorite prozore, pustite kakvu glazbu za još bolju atmosferu i jednostavno se prepustite. Kasnije otvorite prozore i pustite da svježi noćni zrak ohladi zagrijanu atmosferu na stražnjem sjedištu, piše Tportal.

Plaža
Da ne mora svaka večer vašeg godišnjeg odmora završiti šetnjom po glavnom trgu gradića u kojem ljetujete ili pak odlaskom na sladoled, svom partneru pokažite tako što ćete organizirati jedan vrlo zanimljiv noćni posjet plaži. Već tijekom dana pokušajte uočiti kakvu skrovitu uvalicu dovoljnu udaljenu od prolaznika. Ponesite dekicu i učinite to uz sam rub mora čiji šum će biti trenutni afrodizijak.

Ljuljačka u parku
I dok dan u parku može biti idealan za piknik, noć je rezervirana za nešto ozbiljnije igrice. Skroviti dio parka, obavijen tamom, savršen je izbor, a još ako se ondje nalazi i ljuljačka – pun pogodak. Osim što će seks na otvorenom razbuktati strasti, seks na ljuljački će vas odvesti u neku sasvim drugu dimenziju.

Šator
Ako je ovoga ljeta kampiranje na vašem popisu aktivnosti, ne zaboravite u putnu torbu spakirati i osjećaj spontanosti. I dok se strasti prepuštate okruženi čistom prirodom, pripazite da ne probudite kampere u susjednom šatoru ili pak kakvu divlju životinju.

Vaša terasa ili balkon
Sasvim novo seksualno iskustvo vas čeka odmah iza vaših kućnih vrata. Pričekajte da susjedi zaspu, a noć preuzme grad te se prepustite strasti na vlastitim balkonu ili terasi. Osjećaj da radite nešto zabranjeno i da bi vas netko mogao vidjeti, podignut će temperaturu do usijanja.

Jacuzzi
Za ovo mjesto ne treba ništa reći, seks u jacuzziju tijekom ljeta je obavezan. Stavite ga na vrh vlastitog popisa.

Brod ili čamac
Jeste li ikada čuli za izraz ‘ne ljuljajte čamac’? U ovome slučaju to ne vrijedi. Ako niste te sreće da imate kakav brodić ili pak ljetujete na jahti, tu je uvijek dobar stari drveni čamac. Otisnite se do obale, no ipak ne predaleko i s pogledom na svjetla mjesta u kojemu ljetujete isprobajte nešto sasvim novo.

Krov
Ako živite u zgradi te imate izlaz na ravni krov, imate savršenu priliku da ovoga ljeta uživate u čistoj strasti s velikom dozom romantike. Vas dvoje i zvjezdano nebo iznad vas, ništa drugo vam ni ne treba. Prepustite se strasti i podignite vaš seksualni život do neviđenih visina.

Egzotični odmor
Ako ove godine planirate odlazak na kakvu egzotičnu destinaciju, isprobajte sve i uživajte u svemu što nudi. Ne postavljajte si granice i taj godišnji ćete sigurno pamtiti zauvijek.

Sportsko igralište
Nogometno igralište neosvijetljeno reflektorima pružit će vam mogućnost da vi i vaš partner odigrate utakmicu jedan na jedan. A ne treba ni spekulirati tko će biti pobjednik.