instant fap

Traže radnike da za platu od 12.000 dolara putuju svijetom i degustiraju pivo

Traže radnike da za platu od 12.000 dolara putuju svijetom i degustiraju pivo

Franšizni pub “World of Beer” objavio je konkurs za zapošljavanje i nudi zanimljiv posao za trojica zaposlenika koji bi trebali putovati po svijetu i kušati pivo.
Kako prenose agencije tri sretnika koji će biti odbarani će obavljati posao u sklopu kojeg će putovati svijetom i piti pivo, te pisati o svojim iskustvima u posebnim izvještajima.

Tri pripravnika će na svojim putovanjima posjećivati festivale i razne pivovare, snimati videoizvještaje, te pisati blog i postove na društvenim mrežama.

Kompanija traži kandidate koji su dobri poznavatelji piva, otvoreni, prijateljski nastrojeni, vole komunikaciju, te su spremni podijeliti sa drugima svoju ljubav prema pivu. Kandidati moraju imati više od 21 godine.

No, za razliku od drugih vrsta pripravničkog staža, ovaj se zapravo i plaća, i to 12.000 dolara, plus smještaj i troškovi puta.

0,,15671874_303,00

Prijave traju do 26. marta, a kako biste dobili posao, poslodavce morate oduševiti jednominutnim videom u kojem ćete ih uvjeriti da ste baš vi prava osoba za ovaj posao.

Oglas za posao možete vidjeti na https://worldofbeer.com/.

KOMENTARI