Tražite posao? Jedna od najboljih firmi u Sanskom Mostu traži radnike

Homeinmedia danas

Tražite posao? Jedna od najboljih firmi u Sanskom Mostu traži radnike

Tražite posao? GAT zapošljava!

Od osnivanja firme GAT 1996. godine, naša vizija je jasna: postati vodeće poduzeće u zemlji i regionu, izvozno tržište orijentirano s trajno usvojenim standardima kvaliteta koji ne odstupa od europskih i svjetskih standarda.

U našem radu vodimo se misijom da kupcima ponudim okvalitetnu uslugu koja će zadovoljiti najstrožije kriterije kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Nakon više od 20 godina rada, GAT izrasta u firmu koja broji više od 80 zaposlenika i sposobnaje da, svojim modernim CNC mašinama, izrađuje visokoprecizne dijelove.

Kupcima nudi usluge CNC glodanja, CNC tokarenja, projektovanje po narudžbi, izradu prototipova, trovaliziranje, sačmarenje, kugličasto poliranje, eloksiranje, lasersko graviranje i montažu. Posjeduje potpuno automatiziranu liniju za anodnu oksidaciju s napravom za prošišćavanje tehnoloških voda. Radi se o tehnički modernom i ekološki savjesnom projektu na koji smo izuzetno ponosni. Ovakav automatiziran proces osigurava maksimalnu sigurnost, pouzdanost, te kvalitet obrađene površine.

Ulaganjem u organizaciju, tehnologiju i ljudske resurse, GAT d.o.o. slijedi svoj slogan„Budućnost se iz ideje stvara“. Naši zaposlenici su nam jako važni, a to pokazujemo tako što im nudimo profesionalno učenje i usavršavanje kroz interne i eksterne edukacije, stabilnost,podršku u radu, struktuiran plan napredovanja i iznadprosječne plate.

Od naših zaposlenika zahtjevamo preciznost, odgovornost i kvalitetan rad. Ako smatrate da ste Vi prava osoba za rad u našoj firmi, svoje motivaciono pismo i biografiju možete poslati na e-mail adresu [email protected] (Ema Komljen, Referentica za ljudske resurse) sa navedenim radnim mjestom za koje konkurišete najkasnije do 03.12.2018 godine.

OGLAS ZA POSAO POGLEDAJTE OVDJE konkurs – GAT

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0